Menu

IASI: 0232 206 180 | 0752 245 226

BRAILA: 0339 110 802 | 0745 399 196

Hipoglicemia indica o problema de sanatate!

Hipoglicemia reprezinta o afectiune cauzata de un nivel foarte scazut de zahar din sange (glucoza - principala sursa de energie a corpului) si cel mai adesea apare ca efect secundar al medicamentelor utilizate pentru tratarea diabetului.

Mai mult...

Ce este coprocitograma?

Coprocitograma este o analiza uzuala in laboratoarele clinice si consta in evaluarea microscopica directa prin preparat nativ si prin frotiu colorat  a materiilor fecale,cu valoare in diagnosticul diferential al sindroamelor diareice acute.

Mai mult...

Practica fericirii

Mulți oameni așteaptă ca fericirea să îi găseasă, când, în realitate, a fi fericit poate fi o alegere pe care o faceți. Există multe tehnici pe care le puteți încerca pentru a vă crea crea o viață mai fericită și mai plăcută.

Mai mult...

Donarea de sânge poate salva vieți

14 iunie este o zi importantă pentru sănătatea umanității: Ziua Internațională a Donatorului de Sânge. Organizația Mondială a Sănătății a stabilit acest eveniment pentru a crește conștientizarea importanței uriașe a donării de sânge și pentru a încuraja publicul larg să doneze regulat.

Mai mult...

Strategii de prevenire a bolilor cardiovasculare

Boala cardiovasculară se referă, în general, la afecțiuni care implică vase de sânge îngustate sau blocate, care pot duce la un atac de cord, durere toracică (angina pectorală) sau accident vascular cerebral. Alte afecțiuni ale inimii, cum ar fi cele care afectează mușchiul, valvele sau ritmul inimii, sunt, de asemenea, considerate forme de boli ale inimii.

Mai mult...

Mierea - izvor de sanatate

Ce este mierea crudă? Este un îndulcitor pur, nefiltrat și nepasteurizat, făcut de albine din nectarul florilor. Cea mai mare parte a mierii consumate astăzi este miere procesată, încălzită și flitrată după strângerea din stup. 

Mai mult...

Simptomele astmului

Astmul este o afecțiune în care căile respiratorii se îngustează și produc mucus suplimentar. Acest lucru poate face respirația dificilă și poate declanșa tuse și respirație șuierătoare.

Mai mult...